Otthon

Villával kellett enniük a zabpelyhet! – pillants be a pokol szállodájába

Nyilvánvalóan nem jártak még olcsó magyar szálláshelyeken annak az angliai szállodának a Tripadvisor-kommentelői, amelynek szobáit egyikük börtöncellákhoz hasonlította.

Az angliai Hullban található Vale Guest House szállodának 78 Tripadvisor-értékelése van. Ebből 31 szörnyűnek értékeli a helyet, további kilenc rossznak, nyolc átlagosnak. A huhogók például az ételre panaszkodnak: egyikük nem kapott tányért a reggelihez, ezért kiszedte a teafiltereket egy műanyag kosárból, és abba tette a zabpelyhet, amit kénytelen volt villával megenni. Villával!

Az inkriminált zabpehely. Forrás: Tripadvisor

Mások amiatt háborognak, hogy hétvégén nincs is reggeli. Valaki szellemesen úgy fogalmazott: töröld meg a lábad, mielőtt kilépsz a hotelből, nehogy összepiszkold az utcát.

A mennyezet részlete. Forrás: Tripadvisor

Vannak ugyanakkor Vale Guest House-rajongók is. 13-an fantasztikusnak, 12-en csodásnak minősítették a látogatásukat a helyen. Júniusban egyébként új tulajdonos vette át a szállodát, és azt ígéri, teljes körű felújítást végez. További képek a Sun cikkében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top