Otthon

Mire elég 42 másodperc? Ez a kávéfőző megmutatja!

A Sencor a keskeny és kompakt kávéfőzőket kereső vásárlókat célozza meg új modelljével, mely ebben a hónapban debütál a hazai piacon. „Új gépünket azoknak terveztük, akik szeretnék kiélvezni a kávéfőzés minden pillanatát, de nem akarják, hogy ez a folyamat sok időt vegyen igénybe” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

Mire elég 42 másodperc? Egy 1500 lóerős Bugatti Chiron ennyi idő alatt gyorsul fel 400 km/órára és ennyi idő kell ahhoz, hogy a Sencor kávégépéből (SES 8020NP és SES 8010CH) megjelenjenek az első kávécseppek. Az új kávéfőző szabadalmaztatott forrázó egységgel rendelkezik, mely 19 baros nyomással főzi le az eszpresszót.  „A Sencor új kávégépével kihozhatjuk a maximumot kedvenc kávéfajtánkból, hiszen többféle darálási funkcióval rendelkezik. A sima eszpresszó mellett double shot és lungo is főzhető vele” – hangsúlyozta a Sencor termékmenedzsere.

kavefozo, otthon

Fotó: Sencor.hu

A letisztult, időtálló megjelenéssel rendelkező kávéfőző egy érintős LED-panellel egyszerűen kezelhető. Emellett a készülék olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, mint a csészeméret memória, a csészevilágítás, valamint az öntisztítás. „Ezzel a kávégéppel gyorsan készíthetők el a különféle erősítők, hogy aztán még hosszú perceken át élvezhető legyen a kávé telt, karakteres, élénkítő aromája” – tette hozzá a szakember.  

A Sencor új modelljének javasolt fogyasztói ára 120 ezer forint+ÁFA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top