Otthon

Igazi énekesnő lehetsz ebben a zuhanyzóban!

Különleges funkciót építettek be egy hotel zuhanyzóiba, aminek következtében olyan hangunk lesz tusolás közben, mint Beyoncénak.

Forrás: Aloft Hotels

A Marriott láncba tartozó Aloft Hotel bizarr különlegességének köszönhetően felvehetjük zuhanyozás közben, amit énekelünk, és visszahallgathatjuk. Ez még nem minden, a vízálló „hangstúdió” és a szuper akusztika sokkal jobb énekhangot kölcsönöz nekünk, mint amivel esetleg rendelkezünk.

A szállodalánc abban reménykedik, hogy a vendégek zenei produkcióikat megosztják a világgal a közösségi médián keresztül, ami nyilván a szállodáiknak is nagy népszerűséget hozhat. Az egyedi ötlet a Marriott és a Universal Music Group összefogásából született, és egyelőre csak az európai Aloft Hotelekben érhető el a szolgáltatás. 

„A zuhanyozás tulajdonképpen az éneklés szinonimája, és ezzel a szórakoztató hangfelvevő rendszert biztosító, innovatív technológiával még több »szupersztárt« próbálunk arra ösztönözni, hogy vokális tehetségüket a fürdőszobából kihozzák a reflektorfénybe” – mondta el John License, a  Marriott International Europe alelnöke.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top