Otthon

Ez lesz a 2019-es év trendszíne

Nemrég adta hírül a Behr Paint vállalat, hogy a jövő év színe az úgynevezett blueprint lesz.

Forrás: Behr Paint

A szín egy középkék árnyalat, melyről Erika Woelfel, a vállalat saját színszakértője azt nyilatkozta, hogy melegebb árnyalatú a farmerkék színnél, míg puhább, finomabb, mint a sötétkék. A lakásdekorációt illetően jó hír, hogy a megnyugtató árnyalat tökéletesen illeszkedik szinte mindenhez. Woelfel szerint a blueprint választásakor a cég olyan iparágakban talált inspirációt, mint a divat és a vendéglátás: „A pozitív energia, a stabilitást és a bizalom iránti vágyunkat szimbolizálja ez a szín, mind az otthonunkban, mind a külvilágban. Ez egy olyan árnyalat, amely ki fogja állni az idő próbáját.”

Mi a legjobb módja annak, hogy blueprintet használj a saját otthonodban?

Woelfel szerint a lehetőségek valóban végtelenek, minden helyiség falán könnyen elképzelhető a szín. Persze, ha fenntartásaid vannak vele szemben, kísérletezz először egy sokkal kisebb projekt keretében, például válassz ki egy kopott, felújításra szoruló bútort, és fesd át vele. 

Elle Decor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top