Otthon

Szuper inspirációk, ha kültéri zuhanyzón gondolkodsz

Az elmúlt hetek hősége után egyelőre nem tudunk arra gondolni, hogy lesz egyszer ősz vagy tél. Azoknak, akik kerttel rendelkeznek, jó lehetőség a kültéri zuhanyzó kialakítása, mert mi sem jobb a nagy forróságban, mint egy hűvös zuhany a szabadban. Ehhez mutatunk most némi inspirációt.

Egy a természettel. A fából készült falak még inkább erősítik a természetesség érzetét.

Ez a Palm Spring-i oázis kényelmet és nyugalmat biztosít használójának, zuhanyzás közben pedig az eget is csodálhatjuk.

Forrás: Trevor Tondro

Ebben a malibui otthonban az egész berendezés gyönyörű, középen a szintén különleges rézkáddal. Itt aztán nem csoda, ha az ember órákig is elidőzik. 

Forrás: Douglas Friedman

Michael Imber építész és Lynn Myers tervező egy fehérre meszelt, marokkói fantáziájú zuhanyzót hozott létre Florida partvidékén egy család számára, amely mellett még egy kis medence is elfért, hogy maximalizálja a kényelmet.

Forrás: Richard Powers

Frank Webb kültéri zuhanyzóját világos cédrusfából készült fal választja el a kíváncsi szemek elől. 

Forrás: Tim Street-Porter

Az angol dekoratőr, Jenny Armit játékos, élénk lila színnel hívta fel a figyelmet a kaliforniai ház kültéri zuhanyzójára.

Forrás: Grey Crawford

A Mustique-szigeten levő otthon kerti zuhanyzója bambuszból készült, ráadásul nyitott, így itt is kémlelhetjük az eget bármikor.

Forrás: William Waldron

Ez a félig nyitott-félig zárt zuhanyzó maga a szabadtéri mennyország.

Forrás: Thibault Jeanson

Stílusos, mégis egyszerű ez a csak majdnem zárt zuhanyzó, ahova elbújhatunk, ha magányosan zuhanyoznánk, de mégis friss levegőt szívnánk közben.

Forrás: William Waldron

Elle Decor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top