Otthon

6 hófehér nappali, ami távol áll az unalmastól

Bebizonyítjuk, hogy a lakás kicsit sem lesz egyhangú attól, mert a fehér dominál benne.

Mikor a lakás színpalettáját állítjuk össze, hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat. A datolyától kezdve a naplementéig minden színt elképzeltünk – csak épp a tiszta fehér maradt ki, hiszen az olyan snassz. Ennél nem is tévedhetnénk nagyobbat: a fehér fal csak még tovább tágítja a lehetőségeinket, hogy olyanra formáljuk a nappalit, ami a legjobban illik hozzánk.

Mutatunk pár tippet, hogyan dobjuk fel minimális erőfeszítéssel a fehér tereket:

1. Egy egész fal tele könyvekkel

… na és persze dekorációval! Ha a nappali egyik falát beépítjük, azzal nem csak helyet takarítunk meg, karaktert is adunk a térnek.

2. Az örök fekete

A fekete-fehér az enteriőrben is ugyanolyan klasszikus, mint az öltözködésben.

3. Nappali, zen hangulatban

Elég csak ránézni erre az égkék kanapéra, hogy megnyugodjon a lelkünk.

4. Tengerparti életérzés

Nem kell vízpartra költöznünk, hogy a nappaliba becsempésszük a nyaralók hangulatát. Ehhez pedig tökéletes alapot ad a fehér.

5. Pasztelltökéletesség

Ha szeretnénk meghittebbé tenni a nappalit, válasszunk pasztellszíneket, mint amilyenben ez a rózsaszín kanapé is játszik.

6. A természetes ölelése

Nem csak a többi színnel dobhatjuk fel a fehéret: az olyan természetes anyagoktól, mint a len és a fa, garantáltan otthonossá válik a nappali.

elle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top