Otthon

A legjobb hangulatfények a teraszra

Gyertyák? Fényfüzérek? Milyen hangulatvilágítások közül választhatunk, ha a teraszunkat szeretnénk meghittebbé varázsolni a meleg nyári estéken?

Ha megvan a tökéletes ülőalkalmatosság, legyen az egy nagy fotel vagy egy kényelmes nyugágy, a virágládák szépen sorakoznak, a teraszt pedig szőnyegek, párnák és függönyök dobják fel, akkor nemcsak napközben, de a nyári estéken is jó ott tartózkodni. Hogy a borozós esték még meghittebbek legyenek, válasszuk ki a tökéletes fényforrásokat. Akár gyertyában, akár ledes fényforrásban gondolkozol, mi összeszedtük neked a legtutibbakat!

Gyertyatartók

Ha sokat égnek majd a gyertyák a balkonodon, akkor érdemes beszerezned pár gyertyatartót. Ezekben biztonságosabban éghet a láng, mintha csak simán mécseseket teszel ide-oda. Ha pedig leégett a gyertya, nincs más teendőd, mint kicserélni.

hangulatvilagitas, terasz1. Kétágú gyertyatartó, H&M Home 4.990 forint
2. Fa gyertyatartó, Butlers 1.990 forint
3. Aranyszínű mécsestartó, Ikea 1.990 forint
4. Kerámia mécsestartó, Jysk 350 forint
5. Üveg mécsestartó, Butlers 1.290 forint
6. Kecses gyertyatartó, Butlers 3.990 forint

Gyertyák

Vásárolhatunk olyan gyertyákat, amelyeket csak meg kell gyújtanunk, hiszen a tégelyük egyben gyertyatartóként is funkcionálnak. Kapható kókuszdióba töltött gyertya, de csatos üveges vagy éppen fémdobozos kiszerelést is vehetünk.

gyertya, kert1.Gyertyák műanyag tégelyben, Jysk 1.000 forint/darab
2. Gyertya, Butlers 250 forint
3. Rózsa alakú gyertya üvegpohárban, Jysk 500 forint
4. Gyertya fém tégelyben, H&M Home 1.990 forint
5. Gyertya kókuszdióban, 1.990 forint
6. Gyertya csatosüvegben, H&M Home 1.990 forint

Lámpások

A lámpásokban az a jó, hogy bárhova letehetjük őket: éppúgy lehetnek az asztal díszei, mint hangulatos fényforrások a teraszról levezető lépcső mellett vagy a a kerti ösvényen. Egészen olcsó, kicsi darabokat és hatalmas méretű lámpásokat is találunk a boltokban, persze ezeknek jól meg is kérik az árát.

fenyek, terasz1. Felfüggeszthető mécsestartó, H&M Home 2.990 forint
2. Lámpás, Ikea 1.990 forint
3. Rattan lámpás, Butlers 6.990 forint
4. Díszes lámpás, Ikea 2.490 forint
5. Óriási lámpás, Butlers 14.900 forint
6. Kerámialámpás, Butlers 2.990 forint

Ledes fények

Aki nem szeret tüzeskedni, vagy kisgyerekek mellett fontos neki a biztonság, az válasszon a ledes megoldások közül. Ezekből is kaphatóak lámpások éppúgy, mint füzérek. Míg a füzérekhez többnyire elem vagy áramforrás kell, addig a legtöbb lámpás egy USB csatlakozóval könnyen feltölthető.

feny, vilagitas, terasz1. Ledes égősor, Xdigital 4.490 forint
2. Égősor, Praktiker 15.990 forint
3. Lámpás, Ikea 4.790 forint
4. Gömblámpafüzér, Ikea 2.490 forint
5. Lámpás, Decathlon 1.990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top