nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Élete első hónapjaiban csak kínzást tapasztalt a kiskutya

Élete első hónapjaiban csak kínzást tapasztalt a kiskutya

Ray élete első hónapjaiban csakis rosszat kapott az emberektől, de talán most megtanulhat újra bízni bennük.
Avatar
nlc
f Ajánlom

A Texasbeli Fort Worth elhagyatott részén találtak rá egy kóbor kutyákkal foglalkozó szervezet önkéntesei a tarka, beteg kiskutyára, akit később Raynek neveztek el. A pár hónapos kiskutya szemlátomást borzasztó állapotban volt és a testén látható sérülések arra utaltak, hogy rendszeresen bántalmazták, mielőtt magára hagyták volna egy városszéli parkban. 

 

Nem csoda tehát, hogy kezdetben a kiskutya rendkívül bizalmatlan volt gondozóival szemben.

Azonban ahogy teltek a hetek, Ray megnyugodhatott, hogy sorsa jóra fordult, körülötte minden ember szeretettel gondoskodott róla.

Gondozói szerint mindez hosszú időbe telt, de mostanra Ray talán visszanyerte bizalmát az emberekben.

(Forrás: Thedodo)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon