Otthon

Frissítsd fel az otthonod egy szegletét ezzel az egyszerű praktikával

Könnyen frissíthetünk otthonunk egy-egy szegletének látványán, ha a körülöttünk levő tárgyak közül néhányat egységes stílusba hozunk. Különösebb költségekbe sem kell verni magunkat, mert a rusztikus kenderkötél jó alapanyag ehhez.

A nyári hangulat jegyében válassz az akcióhoz sárga és fehér színeket, és kezdődhet az átalakítás! A szorosan feltekert, sodrott kötelek izgalmas felületet adnak, akár egy kis rakodóasztalka lapja is lehet egy ilyen csiga. Az asztal valaha konyhai szék volt, erre csavarozhatsz vékony, korong alakú falapot, amire jöhet is a kötél. Akkor lesz szép, ha a spirál karikái között egyáltalán nem látszódik ki az alaplap. A sima, natúr felületre akár üveglapot is tehetsz, ami nem csúszik le, ha öntapadós szilikonlencséket ragasztasz az üveg aljára úgy, hogy ezek beüljenek a kötélbarázdákba.

otthon, kotel

Fotó: praktika

otthon, kotel

Fotó: praktika

Tekerj, hurkolj a befőttesüvegek szájára, aljára, oldalára kisebb kötéldarabokat, így alakítsd ki a fogókat, az akasztókat, máris készen vannak a praktikus, egyszerű mécsestartók.

Még több hasznos tipp és ötlet a Praktika oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top