Otthon

Tuti ötlet: alakítsd át az ablakod ékszertartóvá

A Praktika magazin Lolát, a népszerű énekesnőt csábította alkotásra a Vintage Decor budapesti műhelyébe, ahol egy régi ablakból varázsolt menő tükrös fésülködőasztalra állítható ékszertartót.
ekszertarto, lola, ablak

Fotó: Praktika

Mérd meg az ablakkereted középső kazettáját, és ennek megfelelő méretű darabot vágj le a csirkehálóból. Csípőfogóval könnyedén átvághatod a vékony drótot. Fektesd háztartási csomagolóra a leszabott darabot, majd szivacsecsettel fesd le fehérre az egyik oldalról, majd száradás után a másik oldalról is a háló drótszálait. Tedd az ablakot az asztalra úgy, hogy a hátoldala nézzen felfelé, majd az üvegfelületekre kb. 20 cm távolságból permetezz tükörspray-t.  Várd meg a teljes száradást, majd szivacsecsettel fesd le az üvegfelületet szürke krétafestékkel. Fordítsd át az ablakot, maszkold ki az üvegfelületeket, és fesd le törtfehérre egy rétegben a keretet. Száradás után tűzőgéppel rögzítsd a hálót a középső kazettára, majd csiszold meg az ablak éleit, hogy kopottas hatást érj el. 

ekszertarto, lola, ablak

Fotó: Praktika

Még több inspirációt és szuper ötletet a praktika.hu oldalán és a Praktika magazin júniusi számában találhattok.

diy, otlet, lakber

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top