Otthon

Elfáradt rablás közben, ezért lefeküdt aludni

A rendőrök ébresztették fel a kanapén alvó betörőt.

A bűncselekmény helyszínén aludt B. Elek, amikor elfogták – számolt be a police.hu. A II. kerületi nyomozók vették őrizetbe a férfit, aki betört egy házba, majd onnan több mint félmillió forint értékben lopott.

A 48 éves budapesti B. Elek 2018. június 5. és június 14. között tört be Budapesten, egy II. kerületi házba. Betörte a teraszajtó üveges részét, majd átkutatta a lakást és több mint egy hét alatt minden mozdítható tárgyat, festményeket, kristálycsillárt, antik faliórát, de még a paplant és az ágyneműhuzatokat is ellopta az ingatlanból.

A tulajdonos nem lakott a házban, mert azt albérletbe akarta kiadni. A nő 2018. június 14-én délután a leendő albérlőkkel érkezett az ingatlanhoz, majd amikor bementek észrevették, hogy a lakást átkutatták és több tárgyat elloptak. Ezután felmentek az emeletre, ahol B. Elek a kanapén aludt. A tulajdonos rögtön értesítette a kerületi rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top