Otthon

Budapest helyett Pozsonyba vitte, majd ott is hagyta utasait a Wizz Air

Nászutas pár is volt a Wizz Air utasai között, akik Barcelonából Budapestre repültek volna haza. Gépük végül Pozsonyban szállt le, ahol, állítják, nem kaptak további segítséget a hazaúthoz.

Cifra Márk és Gál Roxána is annak a Barcelonából Budapestre tartó Wizz Air-gépnek az utasai között voltak, amely péntek hajnalban a kifutópálya meghibásodása miatt nem tudott leszállni a Liszt Ferenc Repülőtéren. A gép végül Pozsonyban landolt, ahol a nászútról hazatérő pár állítása szerint teljesen magukra maradtak.

Az RTL Klubnak azt nyilatkozták, a légitársaság alkalmazottjai eltűntek, ők pedig sok másik emberrel összezsúfolódva hajnalban busszal tudtak bemenni a városba, majd onnan reggel vonattal érkeztek Budapestre. A légitársaság szabályzatában az szerepel, mindent megtesznek, hogy segítsenek az utasoknak akkor is, ha nem a kijelölt helyen landol egy gépük, Gál és Cifra szerint viszont ők semmilyen segítséget nem kaptak. A hírre a légitársaság úgy reagált, megtérítik a pluszutazás költségeit a „jogosan indokolt mértékig”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top