Otthon

Csak kikapcsolódni lehet ezekben az apró erdei házakban

Néha mindenkire ráfér az egyedüllét, és hogy egy kicsit elvonuljon a város zajától.

Főleg nyáron, a hőség beköszöntével valahogy még többnek és idegesítőbbnek érezzük a körülöttünk lévő embertömeget. Meleg van, mindenki ideges, ilyenkor pedig nincs is nagyobb vágyunk, mint megszökni a világ végére, hogy nyugalomban lehessünk. Az amerikai tervezésű Getaway 75 stílusos lakókabinjai pont erre a problémára nyújtanak megoldást. Az apró építmények az erdő közepén teszik lehetővé a kikapcsolódni vágyó, megtépázott idegű embernek, hogy semmi mást ne csináljon, csak csöndben létezzen.

A házikókban nincs internethozzáférés, sem térerő, így nagyszerűen segít abban, hogy csak a pillanatnak éljen az, aki erre vágyik. Az éjszakánként 125 dollárba (34.000 forint) kerülő szálláson minden megtalálható, amire szükség van (finom ételekkel megrakott hűtő, két kályha, fürdőszoba és ágy). Sajnos a kabinok egyelőre csak az Amerika keleti partjainál lévő erdőkben találhatók meg, de addig is álmodozhatunk róluk a fotók nézegetésével.

My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top