Otthon

Saját ürülékével, saját ürülékszórójával permetezte össze volt barátja lakását

A tettes egy 75 éves nyugdíjas. Felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Az angliai Rotherham városában élő Geoffrey Holroyd-Doveton több mint 300 kilométert utazott csak azért, hogy saját ürülékével szórhassa tele volt barátja, Donald Wicks házát. Hónapokon át készült az akcióra. A tárgyaláson jelen lévő ügyész szerint 6-8 héten át gyűjtögette székletét egy dobozban, amit vécének használt.

Holroyd-Doveton ráadásul összeállított egy házi készítésű pumpát, amellyel hatékonyan szét tudta szórni az ürüléket a házban. Becslések szerint 4000 fontos (1,5 millió forintos) kárt okozott így. Az ürüléket a levélnyíláson keresztül permetezte be a házba. Az esetről a Mirror oldalán egy videó is megnézhető:

A tárgyaláson kiderült, hogy Holroyd-Doveton több mint két éve veszett össze Wicksszel. A férfit okolta házassága felbomlásáért, úgy érezte, tönkretette az életét. A rongálót nyolc hét felfüggesztett börtönbüntetésre és 80 órányi közmunkára ítélték, valamint távolságtartási végzést hoztak ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top