Otthon

Ezeket a titkos fegyvereket vesd be lakásdekorálásnál!

Mindannyian arra vágyunk, hogy otthonunk egyszerre legyen kényelmes és szuper menő, függetlenül attól, hogy albérletről vagy saját lakásról van szó.

Persze kivitelezni már annál nehezebb ezeket az álmokat, hiszen általában pénz- és időigényes feladatokról van szó vagy legalábbis azt gondoljuk. Vagy mégsem?

Mutatunk 3 titkos fegyvert, amivel könnyen újjá varázsolhatod az otthonodat!

1. Szórófesték

Viszonylag olcsó, mégis csodákra képes egy flakon festék. Legyen szó egy régi vagy kopott bútorról vagy egy felújítandó darabról, könnyen új külsőt kölcsönözhetsz nekik a sprayvel. Ha különböző mintákat akarsz csak ráfújni a bútorokra, használj sablont, azzal biztos nem rontod el a végeredményt.

2. Ragasztóanyagok

A festékspray-hez hasonlóan ezek is szuper módjai annak, hogy új életet lehelj a régi bútoraidba anélkül, hogy egy vagyont költenél rájuk vagy új darabokra. Régi vagy koszos a csempe? Fedd le csempematricával. Unod az üres, szín nélküli falakat? Elképesztően széles választék vár ma már könnyen felragasztható tapétákból. Még a kreativitásodra sem lesz szükség, csak választanod kell a szuper anyagok közül!

3. Növények és virágok

Tuti befutók mindig, mindenhol. Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, mennyit számít egy mutatós növény még a legkomorabb lakásban is. Életet és frissességet visz bele. Szerezz be egy-két cserepes örökzöldet, a vágott virágok pedig alkalmanként jöhetnek, hogy színt vigyenek a helyiségekbe.  

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top