Otthon

Győrújfalun nincs postás, aki kézbesítse a leveleket

Több mint egy hétig késtek a levelek. Korábban helyettesítéssel oldották meg a kézbesítést, de aztán a helyettes is megbetegedett.

Munkaerőhiány miatt több mint egy hétig nem kapták meg a leveleiket az emberek Győrújfalun – derült ki az RTL Klub híradójából.

Az egyik helyi férfi a tévének azt nyilatkozta: egy ismerőse bement a postára, miután gyanús lett neki, hogy hosszú ideje nem kapott semmilyen küldeményt, ekkor pedig kiderült, hogy több levele is érkezett, csak nem volt postás, aki kiszállítsa. Ezután ő maga is bement a postára, és hasonlóan járt.

A Magyar Posta közleményében azt írta: a létszámhiányt toborzással és célzott hirdetésekkel próbálják megoldani, eddig azonban nem sikerült munkavállalót találniuk. Korábban helyettesítéssel oldották meg a kézbesítést, ám most a helyettes is megbetegedett, ezért késtek a levelek. Tegnap azonban pótolták az elmaradásokat.

Az RTL Klub riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top