Otthon

Nem hajlandó fizetni a gyereke által okozott károkért az Airbnb-szálláson

Egy brit anyuka úgy gondolta, hogy nem fog fizetni az Airbnb-szálláson gyermeke által okozott károkért, mivel a tulajdonos gyermekbarátként hirdette a szállást.

Erősen megoszlanak a kommentelők véleményei a brit család esetéről. A család három gyerekkel indult nyaralni, ezért kimondottan gyermekbarát szállást kerestek. Nem is volt különösebb probléma a kiválasztott apartmannal, kivéve az, hogy – amint az utólag kiderült –a 3 éves gyerekük számára is elérhető magasságban egy poharat felejtett ott a tulajdonos, benne vörösborral. 

A kisgyerek természetesen az első adandó alkalommal lerántotta a borral teli bögrét, nemcsak magát, hanem a szőnyeget is alaposan összepiszkolva ezzel. Az anyuka viszont nem hajlandó fizetni az okozott kárért, mert mint mondja, felelőtlenség volt a tulajdonos részéről alkoholt elöl hagyni egy gyermekbarátnak hirdetett szálláson. Az anyuka szerint akár baja is történhetett volna gyermekének, ha például összetörik a pohár, vagy belekóstol a borba.

Több kommentelő is osztotta az édesanya felháborodását, mások szerint viszont legalább a szőnyeg tisztítási költségeit kifizethetné. Ők azzal érvelnek, hogy a gyermekbarát szállás nem azt jelenti, hogy a kisgyerekek kedvükre tönkretehetnek benne mindent. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top