nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Itt a tavasz, boruljanak az ablakok is virágba!

Itt a tavasz, boruljanak az ablakok is virágba!

Színesek, szépek, és nem igényelnek nagy gondozást.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Legtöbbünk szereti azt a kombinációt, hogy gyönyörű növényekkel és virágokkal veszi körül magát, amik viszont nem igényelnek túl sok gondozást. Olyan ablakba tehető virágokat mutatunk, melyekre pontosan igaz ez. 

Sárkányfüzér

A Közép-és Dél-Amerika területeiről származó, mutatós növény virágai csak nyár végén jelennek meg, de akkor két hónapig is boldogít minket a látványuk. A magas páratartalmat szereti, ezért érdemes a leveleit sokszor permetezni, viszont kevés öntözést igényel.

Díszcsalán

Egynyári virág, ültetése és gondozása sem igényel nagy munkát. A napot és a félárnyékot egyaránt kedveli, ezért tökéletes helye lehet az ablakban. 

Forrás: Pinterest

Tátika

Az oroszlánszájként is ismert, egynyári virág elképesztő színekben pompázik. Gondozása rendkívül egyszerű. Szereti a napot, csak az igazán forró időszakban áll le a virágzással.

Orvosi zsálya

Szintén a napos helyek kedvelője, de nem szereti a túl sok vizet, földjét szárazon kell hagyni. A nyár elején virágzó növény gyulladáscsökkentő, gyomorerősítő, sebgyógyító és izzadásgátló hatású, ezért mindenképpen érdemes beszerezni egyet.

Apartment Therapy

Megosztás Facebookon