nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Gigapénisz okoz gondot a svédeknél

Gigapénisz okoz gondot a svédeknél

A kérdés már csak az, mit keres az óriáspénisz az utcán?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Stockholm Kungsholmen negyedének legújabb street art műalkotását nem lehetett nem észre venni: ugyanis egy 5 emelet magasan meredő, hupikék péniszről van szó.

A gigantikus fallosz mögött Carolina Falkholt, svéd művész áll, a mű pedig a Fuck the World! címet viseli. A környék lakóiból azonban nem váltott ki szimpátiát: a felfestmény elkészülte után szinte azonnal ellenplakátokkal telt meg a fal, a helyi hatóságok pedig úgy döntöttek, a szomszédság kérését figyelembe véve egy héten belül eltüntetik a gigapéniszt.

Karin Yngström (@karinyngstrom) által megosztott bejegyzés,

A művésznő a Guardian-nek adott nyilatkozatában sajnálatát fejezte ki, azt hitte, Stockholmban tovább maradhat fent az alkotása, mint New Yorkban, ahol egy korábban falra festett rózsaszín pénisz ugyanerre a sorsra jutott.

Brian Publicover (@salmon_whisperer) által megosztott bejegyzés,

mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon