nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Kétszer is eladta debreceni lakását egy férfi

Kétszer is eladta debreceni lakását egy férfi

Most csalás miatt indítottak eljárást ellene.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kétszer is eladta debreceni lakását egy férfi – írja a Police.hu. Az ügyben egy nő tett feljelentést szerdán. A nő elmondta a rendőröknek, hogy megvásárolt egy ingatlaniroda által hirdetett lakást Debrecenben, utólag azonban kiderült, hogy nem ő volt az első: a tulaj azt már egy másik vevőnek is értékesítette.

A rendőrök gyors adatgyűjtés és tanúkutatás után elfogták a lakás 51 éves tulajdonosát, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi rövidesen beismerő vallomást tett. A rendőrség pontos adatokat nem közölt, csak annyit, hogy a vevők több millió forintot fizettek a lakásért. A tulajdonos mindkettejükkel szerződést is kötött.

A rendőrség most csalás megalapozott gyanúja miatt indít büntetőeljárást a férfival szemben.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon