Otthon

Így dobd fel a kertedet olcsón!

Itt a tavasz, most érdemes rendbe szedni a kertet.

Szeretnéd egy kicsit gatyába rázni a kertedet, de nem drágán? Mutatjuk tippjeinket!

Hozd formába!

Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy átalakítsd a kertet, a gyep valamilyen alakzatba vágása, például kör, négyzet vagy téglalap. Jelöld ki zsinórral a területet, és használj ásót a felesleges fű „levágásához”.

Borítsd virágba!

Hadd ragyogjanak azok a virágágyások a friss növényekkel! Vess el különböző magokat, ültess virágot, máris szebb látvány tárul a szemed elé így.

Fák

Méretüket és a hosszú élettartamukat tekintve a fák viszonylag olcsóak, és elég néhány belőlük, máris szuper hangulatot áraszt a kert. Kis fákkal érdemes próbálkoznod, ha nem értesz különösebben hozzájuk, például a júniusi bogyóval, cseresznyefával vagy a vadalmafával.

Kavics

Nagyon sokat számít, ha a kertedben található egy kis út, nem csak úgy a füvön vagy a sima földön kell átvágni. Nem kell nagy burkolásra gondolni, elég egy kavicsos utat kialakítani, ami felélénkíti az egész kertet. 

#gartenputz #kiesgarten #gravelgarden

Christine Prager (@fiorini2012) által megosztott bejegyzés,

Világítás

Nincs is annál jobb, mint egy langyos estét a szabadban tölteni. Azt pedig nem sötétben tennénk, ezért fontos a megfelelő kivilágítás. A szabadtéri tündérfényeket bárhol meg tudod online vásárolni, ráadásul hangulatosak és olcsók is. Tekerd rá a fára vagy egy bokorra vagy akár a székekre, és nincs más dolgod, mint jól érezni magad.

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top