Otthon

Így fedd el otthonod kevésbé mutatós részeit!

Minden otthonban találni olyan részeket, amiket nem szívesen mutogatunk senkinek sem.

Kopott padló, kicsit piszkos, foltos fal, csúnya kábelek. Ki mutogatná őket szívesen a nagyérdeműnek? Senki. Mutatunk néhány tippet, amivel a kevésbé esztétikus részeket elfedheted.

Padló
Akinél linóleumpadló van, az nem biztos, hogy örül neki, ezért érdemes lefednie egy olcsó gumipadlóval.

Lámpák elrejtése
A mennyezeti, csúnyább lámpákat simán el tudod rejteni a kíváncsi szemek elől egy-egy futónövénnyel. Ráadásul különleges, dzsungelszerű hangulatot is árasztanak a föntről lelógó zöldek. 

Csempe
Nem tetszik a csempéd, mert öreg, vagy csak egyszerűen más már a stílusod? Leburkolni mindent új csempékkel igen drága mulatság, ezért mi a különböző csempe matricákat ajánljuk. Elképesztő széles ma már a kínálat, és viszonylag olcsón megúszod a végén. 

Szőnyeg

Egyetlenegy szőnyeg borítja a nappalidat, de az faltól falig húzódik, és már nagyon unod? Rétegezz! Boríts rá kisebb szőnyegeket, így a különböző kopásokat és foltokat is el tudod rejteni. Arra azért figyelj, hogy ne legyen túl eklektikus a végeredmény!

Függöny, de nem csak az ablakra

Nyitottak a szekrényeid, vagy nincs minden helyiségnek ajtaja? Akassz rájuk egy-egy textilt, és máris szeparáltabbak, plusz valószínűleg barátságosabb hangulatot is áraszt így az otthonod.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top