nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Húsvéti tojásba szorult egy mókus feje, tűzoltóknak kellett leszedni róla

Húsvéti tojásba szorult egy mókus feje, tűzoltóknak kellett leszedni róla

Na jó, egy kicsit talán vicces.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Megrémült mókushoz hívták ki az állatvédőket a kansasi Salinában. A kis állat ugyanis egy fa tetején ült, fején egy kék húsvéti tojással, amelyet láthatóan képtelen volt leszedni.

A Salina Animal Service először megpróbálták maguk lesegíteni az állatkát a fáról, a riadt mókus azonban eleve túl magasan volt, és pánikba esve még magasabbra mászott.

Fotó: Facebook/Salina Animal Services

Ekkor léptek közbe a tűzoltók, akik egy hosszú létrával felmásztak az állatért, amely azonban abban a pillanatban, amikor a háló rákerült – még akkor is, ha az a segítő szándékot jelentette volna – megvadult, és magától eltávolította a húsvéti tojást a fejéről, majd az első adandó alkalommal elszaladt.

A mentőcsapat. Fotó: Facebook/Salina Animal Services

A Salina Animal Service az esetről beszámoló Facebook-posztjában figyelmezteti a húsvéti tojásvadászokat, hogy ezért is fontos időben megtalálni valamennyi elrejtett meglepetést.

Nem tudni, hogy a tojásban volt-e édesség vagy esetleg mogyoró.

Forrás: Kansas

Kiemelt képünk: Pexels

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon