Otthon

26 éves macskát vett magához a 27 éves lány

Az aggastyán kandúrnak speciális gondozásra van szüksége, ám új gazdája örömmel vállalta a feladatot.

A 27 éves Laura Cassiday egy állatmenhely Facebook-oldalán bukkant rá a nála mindössze egy évvel fiatalabb kandúrra, Thomasra. Az aggastyán cica azért került menhelyre, mert az eredeti gazdája beteg lett.

A macskának is számos egészségügyi problémája van, többek között pajzsmirigy-túlműködése, májbetegsége, ízületi gyulladása és súlyos fogproblémái. Speciális gondozásra szorul, ezért különösen fontos volt, hogy mielőbb új gazdát találjanak neki.

Laura már másnap elment a menhelyre a cicáért, és magához vette. A fiatal nő vele együtt hét macskáról gondoskodik otthonában.

A 26 éves Thomasnak saját szobája lett. Bár egy kicsit félénk, lassan kezdi megszokni új környezetét, a gyógyszereit viszont utálja bevenni. 

Facebook-oldalát már több ezren követik.

Laura felhívta a figyelmet arra, hogy ha menhelyi állatot fogadsz örökbe, azzal két életet mentesz meg: azért az állatét, amelyet magadhoz veszel, és egy másikat, mely bekerülhet a menhelyen felszabadult férőhelyre.

qconline

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top