Otthon

Ez a hotelszobák legmocskosabb pontja

Egy új tanulmány feltárta, mi az, ami leginkább koszos a szállodai szobákban.

Ha tisztaságmániás vagy, valószínűleg téged is zavar már egy egészen aprócska folt is a tiszta felületeken. Mindig magadnál tartasz egy kézfertőtlenítőt, és a rendszeres kézmosásnak is nagy pártolója vagy. Ha néha megfordulsz hotelekben, akkor viszont rossz hírt kell közölnünk. Míg otthon te uralod a takarítást, ezért elő nem fordulhat, hogy bármi is mocskos legyen, addig ez a szállodákban nem így van.

Forrás: ThinkstockPhotos

A Scientific American egy nemrég írt tanulmánya feltárta, mi a szállodai szobák legkoszosabb pontja és nem a fürdőszoba, még csak nem is a padló vagy a szőnyeg. Hanem akkor mi? A távirányító.

A tanulmány szerint a bakteriális szennyeződésre bevizsgált kilenc szállodai szobában a minták 81% -át székleti baktérium fedte le. Jó hír…

Mi annyit tudunk tanácsolni, hogy ne tévézz, ha hotelben szállsz meg. Vagy locsolj a kapcsolóra is egy kicsit a kézfertőtlenítőből.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top