nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Sokan szexelni járnak az IKEA-ba

Sokan szexelni járnak az IKEA-ba

Egyesek az ágynemű alatt, mások a gardróbban esnek egymásnak – mindezt az IKEA-ban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Míg a legtöbben egy új dohányzóasztalért, vagy könyvespolcért keressük fel a svéd bútoráruházat, akadnak, akik egy izgalmas légyott lehetőségéért zarándokolnak az IKEA-ba. Egy név nélkül nyilatkozó eladó szerint ráadásul nem is kevesen.

A Hannah álnevet viselő nő több, mint 8 éven át dolgozott a németországi IKEA üzleteiben, így elég sok mindent látott már. „Az ágyak rengeteg takaróval és párnával vannak megpakolva, nem nehéz belőlük bunkert építeni” – meséli Hannah. „Az is biztos, hogy a gardróboknak is sokan szexeltek már.” Bár Hannah egy incidensnek sem volt szemtanúja, a kollégák között állandóan újabb és újabb sztorik keringtek az áruházban kamatyoló párokról. 

A nyilvános szexre éhes párok harmadik kedvelt helye az IKEA bútorönkiszolgáló részlege, egyből a pénztárak előtt – a magas polcok valamiért sokak fantáziáját beindítják.

yahoo

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon