Otthon
Szponzorált tartalom

Megújul a Céliane™ szerelvénycsalád (X)

A folyamatosan változó végfelhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A mediterrán desing-t képviselő Céliane™ család ennek megfelelően került – műszaki, ergonómiai és esztétikai vonalon – megújításra, ügyelve a megszokott Legrand minőségre.

A Céliane™ család bővült a Valena Life kínálatában már megismert innovatív funkciókkal:
2xUSB töltőaljzat beépített tápegységgel, mely a meglévő szerelvényekhez sorolható, a tabletek, telefonok stb. töltése közvetlenül lehetséges az adat- és töltőkábellel;
az energiatakarékos kapcsolóval, melyet különösen ajánljunk lépcsőházakba, mosdókba, gyermekszobákba és gardróbhelyiségekbe. Könnyedén felszerelhető egy váltókapcsoló helyére a megfelelő fényforrás figyelembevételével, mivel ennek a kapcsolónak a működéséhez nulla vezeték kiépítése nem szükséges, csak minimum-teljesítményigény. A beépített IR-érzékelőnek köszönhetően 10 perccel az utolsó mozgást követően lekapcsol. Egy áramkörben többféle lámpatípus is lehet.

Továbbra is elérhető kínálatunkban elsősorban szállodák részére kialakított, de otthoni (hálószobai) alkalmazásra is praktikus olvasólámpa, kapcsolóval ellátva. A lámpa flexibilis szárának köszönhetően a fény a megvilágítani kívánt területre könnyedén állítható. A termék 50 mm-es süllyesztődobozba szerelhető.

A kapcsolók kialakításánál hangsúlyt fektettek a halk működésre

Illeszkedve a mai lakberendezési trendekhez, az anyag- és színválasztékot is felfrissítettük. 44 színben állnak rendelkezésre keretek az alapfehértől a fémen keresztül a nemesebb anyagokig, melyek minden közegbe és elvárásnak eleget tesznek. Az anyagok közül kiemelném a bőr-, üveg- és fakereteket, melyek tökéletesen illeszkednek az exkluzív terekbe is.

A billentyűk az eddig megszokott fehér és titán színeken túl már grafit színben is elérhetők, mely tovább növeli a lehetőségeket és sokszínűséget a megújult Céliane™ családból való választásban.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top