nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Halálos kutyatámadás: 6 milliós sérelemdíjat kérnek

Halálos kutyatámadás: 6 milliós sérelemdíjat kérnek

Anna néni épp a kertben dolgozott, amikor a steffordshire terrier megtámadta. Fia talált rá a haldokló asszonyra. Most per indul.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kutyatámadás áldozata lett egy 83 éves asszony a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monajon. Anna nénit a szomszéd harci ebe marcangolta szét még 2015 októberében, holttestére munkából hazatérő fia, Danyi István talált rá. Elmondása szerint édesanyja akkor még életben volt, a kezei között halt meg.

Mint a Bors megtudta, most polgári per indul a Szikszói Járásbíróságon, István 6 millió forint sérelemdíj megfizetését kéri a szomszédos ingatlan és a kutya tulajdonosától, amiért „nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a kutya ne szökjön ki, másokban kárt ne okozzon”. A per csütörtökön indul.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon