nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Így varázsolj szentélyt a fürdőszobádból!

Így varázsolj szentélyt a fürdőszobádból!

Ha neked is a lakásod egyik kedvenc pontja a kádad, akkor ezekből a képekből kellő inspirációt meríthetsz egy illatos, forró fürdőhöz, ami segít elengedni a benned felgyűlt egész napi stresszt.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Néhány illatos gyertya, virágok, egy kis fürdősó, egy jó könyv és egy kellemes ital. Látszólag nem kell sok egy jó fürdőhöz, de az ördög a részletek kidolgozottságában rejlik! Emma June egyik kedvenc helye a fürdőkádja, és Instagram-képei alapján gondoskodik is róla, hogy időről időre megújítsa relaxálóhelyét. Ötletei másoknak is jó inspirációs forrásul szolgálhatnak: 

(Forrás: Boredpanda)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon