nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Chilében megvalósították a földi Paradicsomot

Chilében megvalósították a földi Paradicsomot

A chlilei Torres del Paine Nemzeti Parkban egy olyan ökokempinget hoztak létre, amelynél idillibb elvonulásra alkalmas hely kevés létezik a világon.
Avatar
nlc
f Ajánlom

A chilei hegyek között fekvő kempingben száz százalékig ökoházakba vonulhatnak vissza a mindennapok zajától a turisták. Internet helyett jógaórák és túralehetőségek várják az odalátogatókat, a kemping bárjában pedig bioételeket fogyaszthatnak. A dél-amerikai feltöltődéshez jó kedvcsináló a kemping Instagram-odala.

I’ve spent the last 4 days in one of the most magical places on Earth. Rolling steppe, glacial lagoons in every shade of blue, vast granite spires and more wildlife than I could have dreamed about seeing in such a short amount of time. Thank you @ecocamp for being an incredible home that fits perfectly with the environment it’s surrounded by - locally sourced food, sustainable accommodation and cute cosy domes to come home to each evening 🏔✨ #Patagonia #torresdelpaine #torresdelpainenationalpark #chile #tdp #ecocamp #ecocamppatagonia #mountains #mountain #rainbow #travel #adventure #explore #outdoors #getoutside #travelphotography @ecocamp @cascadaexpediciones @swoopadventures @torresdelpainenp

Charlie (@charlielow) által megosztott bejegyzés,

I lie.....I miss the eco-bar-dome more 😏🍷#afterhikepiscosours #ecobar 👌🏼

Kato 🤙🏽 (@katokate) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Mymodernmet)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon