Otthon

Kicsi a konyhád? Ezek a praktikus kütyük lesznek a legjobb barátaid

Szuper kütyükből nincs hiány! Az ehhez hasonló kreatív alkotásokkal maximálisan kihasználhatod a konyhádat.

Sokan nem tudják rendesen kihasználni a konyhaszekrényük polcait, főleg akkor, ha csak 1-2 polcra pakolhatnak. Nekik lehet ideális ez a fémtároló, ami tulajdonképpen egy pluszpolcot jelent a szekrényen belül. Ha tálcát rakunk alá, akkor akár edényszárítóként is használhatjuk.

Fotó: Amazon

Mindenkinek van egy sztorija arról, hogyan tűnik el a konyhában az éppen használatban lévő doboz teteje. Az ehhez hasonló kollekció nemcsak azért szuper, mert a tetőket és a dobozokat is egymásba lehet pakolni, így maximum annyi helyet foglalnak, mint a legnagyobb doboz, hanem azért is, mert soha nem fognak eltűnni azok a fránya tetők.

Fotó: Amazon

Ha kicsi a konyhapultod, és nem akarsz hatalmas gyümölcstálat kerülgetni főzés közben, akkor ez a spirál alakú kütyü lehet a legújabb barátod. Tárolhatsz benne almát, narancsot és citromot is. Az őszibarackkal csak óvatosan, ugyanis a puhább gyümölcs könnyebben megsérül benne, és rohadásnak is indulhat.

fotó: Amazon

A konyhaszekrény aljára szerelheted ezt a speciális borospohár-tárolót. A nyírfából készült kütyükbe összesen hat poharat tudsz felhelyezni. Érdemes szerelés előtt átfesteni arra az árnyalatra, amilyen a maga a konyhaszekrény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top