nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Disneylandet varázsolt kislánya szobájába az év apukája – videó

Disneylandet varázsolt kislánya szobájába az év apukája – videó

Ezt nevezzük szülői szeretetnek. Még tűzijáték is van a plafonon!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Disneyland mintájára dekorálta ki 7 éves kislánya szobáját egy édesapa. Lyle Coram elmondása szerint a kislánya óriási Disney-rajongó, ezért úgy gondolta, feldobja egy kicsit a szobája hangulatát.

A dolog persze nem egyik napról a másikra történt. Akárhányszor csak elmentek Disneylandbe, kitaláltak valami újabb ötletet, amivel hozzá lehetne adni egy kicsit a dekorációhoz, így apránként alakult át igazi mesevilággá a kislány szobája.

A díszletező munkásként dolgozó édesapa azonban önmagán is túltett, amikor tűzijátékot varázsolt a gyerekszoba plafonjára. „Amikor Shelby először látta a tűzijátékot a szobájában, órákig csak bámulta a földön fekve” – idézte az édesapát az ABC News.

Így néz ki a tűzijáték:

Coram azt is elmagyarázta, hogyan hozta létre a lenyűgöző illúziót. Elmondása szerint magát az égboltot felfestette a plafonra, a tűzijátékot projektorral vetítette ki, a fénylő csillagokat pedig optikai szálakkal oldotta meg. 

Ebben a videóban részletesen is elmagyarázza, hogy működik a dolog:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon