Otthon

Disneylandet varázsolt kislánya szobájába az év apukája – videó

Ezt nevezzük szülői szeretetnek. Még tűzijáték is van a plafonon!

A Disneyland mintájára dekorálta ki 7 éves kislánya szobáját egy édesapa. Lyle Coram elmondása szerint a kislánya óriási Disney-rajongó, ezért úgy gondolta, feldobja egy kicsit a szobája hangulatát.

A dolog persze nem egyik napról a másikra történt. Akárhányszor csak elmentek Disneylandbe, kitaláltak valami újabb ötletet, amivel hozzá lehetne adni egy kicsit a dekorációhoz, így apránként alakult át igazi mesevilággá a kislány szobája.

A díszletező munkásként dolgozó édesapa azonban önmagán is túltett, amikor tűzijátékot varázsolt a gyerekszoba plafonjára. „Amikor Shelby először látta a tűzijátékot a szobájában, órákig csak bámulta a földön fekve” – idézte az édesapát az ABC News.

Így néz ki a tűzijáték:

Coram azt is elmagyarázta, hogyan hozta létre a lenyűgöző illúziót. Elmondása szerint magát az égboltot felfestette a plafonra, a tűzijátékot projektorral vetítette ki, a fénylő csillagokat pedig optikai szálakkal oldotta meg. 

Ebben a videóban részletesen is elmagyarázza, hogy működik a dolog:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top