nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Az asztronauták inspirálta ágyon olyan érzés aludni, mintha a levegőben úsznál

Az asztronauták inspirálta ágyon olyan érzés aludni, mintha a levegőben úsznál

Nemcsak szuper kényelmes, hanem egészséges is a nemrég piacra dobott ágy.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy milyen érzés teljesen súlytalannak lenni és csak úszni a levegőben, lehet, hogy nem is jársz olyan messze a valóságtól. Legalábbis egy matracgyártó cég, a Simba ezt állítja. Nemrég rukkoltak elő új, állítható luxusmatracukkal, amely elősegíti a súlytalan érzetet nyújtó alvást. A mozgásérzékeny alvásrendszer olyan súlytalan alvásra ösztönöz, amely hasonló az űrhajósokéhoz.

A matracon három alvási pozíció állítható be, az egyik ahhoz a testtartáshoz hasonló, amit az űrhajósok a felszállás és a leszállás során vesznek fel. Ez enyhíti a hát és a gerinc nyomását, és mélyebb alvást eredményez. Emellett a fekhely masszázsfunkcióval is rendelkezik, és ha mindez nem elég, ez a fajta ágybetét nagyszerűen javítja a horkolást és az asztmát vagy allergiát úgy, hogy a fejrészt is meg lehet emelni, így csökken a tüdőre és a légutakra gyakorolt ​​nyomás. 

House Beautiful

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon