Otthon

5 növény, amivel feldobhatod a fürdőszobát

Teremts tavaszi hangulatot a fürdőszobában is, ezekkel a növényekkel!

Egy-két zöld növény, és megváltozik a szoba hangulata: üres térből azonnal barátságos otthon válik. Miért ne vetnénk be a zöldeket a fürdőszobában is? Mutatunk 5 olyan növényt, mely szuperül megél a fürdőszoba párás, meleg mikroklímájában.

1. Szívlevelű filodendron

Az egyik legnépszerűbb beltéri szobanövény a fürdőbe is tökéletes választás, hiszen sem hely-, sem fényigénye nem jelentős.

2. Vitorlavirág

Csinos fehér szirmaival kilóg az egyszerű zöldek sorából. Elég heti egyszer locsolni, és sok fényre sincs szüksége, ezért jól meglesz a fürdőszobában is.

3. Aloe vera

Az aloe vera igazi bőrszépítő csodaszer – így méltó helyre kerül a többi pipere mellé, a fürdőszobába! Bár szereti a napfényt, mesterséges fény alatt is tartható.

4. Orchidea

Akit ablakos, világos fürdőszobával áldott meg a sors, az választhat egy elegáns orchideát is. Az orchidea sok napfényt igényel, de a magas páratartalom is csak előnyére válik.

5. Fehérszélű sárkányfa

Ezt a különleges növényt bátran tarthatjuk árnyékos helyen. Bónuszpont, hogy ültetnünk sem kell, kavicsok között is szépen elél. 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top