Otthon

Ezek az idei művészeti trendek

Ha valami újra vágynál, jó hírünk van: itt vannak a legújabb lakástrendek.

Az idei lakásdekoráló művészeti trendeket átnézve olyan érzésünk támad, mintha visszarepülnénk az időben. Aki szereti a modernt a hagyományossal, esetleg antikkal kombinálni, annak valószínűleg a következő darabok is tetszeni fognak.

Mellszobrok

Forrás: MONICA WANTS IT

 

Ha szeretnéd magadat múzeumi körülmények között érezni, de csak módjával, tökéletes választás lehet az otthonodba egy mellszobor. Az biztos, hogy markáns karaktert ad a lakásod kinézetének. Ha pedig finomítanál a kiállításhangulaton, dobd fel a szobrot egy nyaklánccal vagy mókás matricával. 

Növényi nyomatok

A virágok és növények, illetve a velük való dekorálás időtlen, természetes vonzerejük tagadhatatlan. Ha imádod a növényeket vagy az élő növényekből már van elég, szerezz be néhány nyomatot.

Freskó

Quince from @viburnumdesigns opening up for the weekend.

Maura Endres (@m.o.endres) által megosztott bejegyzés,

A mellszobor mellé szuper választás! Persze nem feltétlenül egy Michelangelo- vagy Leonardo da Vinci-freskóra kell gondolni, bár nem lenne rossz. Lehet ez egy különleges minta, amit felfeste(t)sz a falra, vagy akár egy szuper tapéta is, így biztos nem lesz unalmas a kinézete.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top