nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
3 trükk, amellyel 10 perc alatt összekaphatod a lakást

3 trükk, amellyel 10 perc alatt összekaphatod a lakást

Egy enteriőrfotós elárulta, hogyan lehet pillanatok alatt szalonképessé varázsolni a lakást.
NLCafé
f Ajánlom

Előfordul, hogy nincs lehetőségünk nagyobb átalakítást végezni az otthonunkon, sőt, épp még egy nagytakarítás sem fér bele. Ekkor hasznosítsuk az alábbi tippeket, melyeknek hála 10 perc alatt új életet lehelhetünk a lakásba anélkül, hogy bármit lecserélnénk vagy átalakítanánk.

1. Szabadulj meg a feleslegtől

Mindannyiunk lakásában vannak felesleges holmik: papírhalmazok, régi újságok, kacatok. Ezek hajlamosak feltornyosulni, és elszívni az energiát az életterünkből – anélkül, hogy észrevennénk. Egy szuper trükk, ha fotót készítünk a szobáról. Így új nézőpontból tekinthetünk rá, és könnyebben észrevesszük, melyek azok a tárgyak, melyeknek szemetesben a helyük.

2. Hagyd lélegezni a bútorokat

Apró, de hatásos trükk. Húzzuk kicsit, akár csak pár centiméterrel messzebb egymástól a bútorainkat. A fal és a kanapé között is hagyjunk távolságot, nézzük meg, milyen, ha térbe állítjuk a mobiliákat. Ugye, hogy jobb?

3. Szerezz be egy kicsit több zöldet

Ha megfigyeled, minden enteriőrfotón találni egy-két váza friss virágot vagy cserepes növényt. Most nézz körbe a lakásban – elférne még itt-ott egy kis zöld, nem igaz? A virágok azonnal feldobják a lakást anélkül, hogy vagyonokat kellene áldoznunk.

Apartment Therapy

Megosztás Facebookon