nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Imádnivalók ezek a miniatűr origamik

Imádnivalók ezek a miniatűr origamik

Mesés minifigurákat hoz létre a művész.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy művész teljesen új szintre emelte az origami művészetét. A japán papírhajtogatás alapja egy négyzet alakú papírlap, melyből különböző formákat és figurákat lehet készíteni mesteri módon. Így tett Ross Symons webfejlesztő is, ám még különlegesebb módot, miniorigamit eszelt ki.

A férfi először csak hobbiból kezdett el origamizni, de mára már jól ismerik a nevét, hála az Instagramnak. Több mint 100 000 példányt készít különböző figuráiból, amit szeretne hivatás szintjén űzni a közeljövőben. A Google tavaly figyelt fel a művész munkáira, majd Symons december 1-jén elindította a #MiniatureGami hashtag a kihívást, melynek lényege, hogy nap mint nap egy-egy újabb origamicsodát hozzon létre. Érdemes a művész Instagramján szemlélődni, mert elképesztő alkot, mi odáig vagyunk értük!

#MiniatureGami Day 76/365 Crane - designed by Horn Akos #miniature #origami #whiteonriceorigami #crane

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

#MiniatureGami Day 80/365 Fresh Polar breath. Polar Bear - designed by Joseph Wu #miniature #origami #whiteonriceorigami #polarbear

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

#MiniatureGami Day 75/365 Today, find your flow state. Koi - designed by @oricgami #miniature #origami #whiteonriceorigami #koi

White on Rice (@white_onrice) által megosztott bejegyzés,

Apartment Therapy

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon