nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Egymás mellé épített miniházakat négy baráti pár, hogy mindig együtt legyenek

Egymás mellé épített miniházakat négy baráti pár, hogy mindig együtt legyenek

Ezen a házsoron nem lehet panasz a szomszédságra!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Akárcsak a családját, az ember a szomszédait sem válogathatja meg – kivéve, ha nem építkezik tudatosan a legjobb barátai mellé. Négy texasi pár, akik történetesen a legjobb barátok is, úgy döntött, maga mögött hagyja a nyüzsgő Austint, és a természetben keresi tovább a boldogságot.

A négy pár felhúzott négy, egyenként 32 négyzetméteres miniházat, melyek mind a közeli folyóra néznek. A házikókban a természetes anyagokat részesítették előnyben, melyek szépen harmonizálnak a környékbeli vad természettel. Mivel a házak elég aprók, a barátok pedig szeretnek minél több időt együtt tölteni, a telekhez egy 140 négyzetméteres közös terület is tartozik, közös konyhával, piknikasztallal, vendégsátorral és fürdőegységekkel. 

Apartment Therapy

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon