nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Volt valaha is ennyire rendezett a hűtőd?

Volt valaha is ennyire rendezett a hűtőd?

Sokunknak valószínűleg csak álom marad a mindennapokban, de azért érdemes egy pillantást vetni a tökéletesen kihasznált és elrendezett hűtőre, amelyben még a petrezselymek is vigyázban állnak. Nem beszélve a konyha többi részéről.
nlc
f Ajánlom

A 26 éves  blogger,  Iryna Federico a közelmúltban tökéletesen berendezett éléskamrájával tarolta le az Instagramot. A színek és formák szerint elrendezett, felcímkézett tárolódobozok között a bloggernek valószínűleg egy percig sem kell gondolkodnia, hogy melyik alapanyagért hova nyúljon. A fűszernövényei pedig külön vázákat kaptak a polcon, hogy minél tovább frissek maradjanak.

Néhány napja praktikusan berendezett hűtőjét mutatta meg a világnak, ami nem kevésbé irigylésre méltó. A műanyag és üveg tárolódobozokban külön helye van a zöldségeknek, gyümölcsöknek, a reggeli smoothie-hoz való alapanyagok pedig felcímkézett zacskót kaptak. Természetesen a hűtőben is minden tárolóeszköz fel van címkézve, lejárati dátum szerint számon tartva és a használat gyakorisága szerint a felsőbb vagy alsóbb polcokra helyezve. 

(Forrás: Dailymail)

Megosztás Facebookon