Otthon

Lakástrendek, amelyek remélhetőleg sosem térnek vissza

Egyes lakástrendeket sajnálunk, amiért elmúltak, de van, ami után sosem fogunk sírni.

Köztudott, hogy a divat és a különböző trendek ismétlődnek. Van, ami olyan népszerű, hogy vissza-visszatér, de előfordul olyan is, amiről nem értjük, miért létezett bármikor is. Utóbbiból szemezgettünk a lakástrendek terén, reméljük, ezek már csak egy-egy fotó erejéig maradnak velünk.

Lambéria

Ezt még jócskán megtalálni a szülők, nagyszülők otthonaiban, és hát valljuk be, jó érzés, hogy csak egy-egy látogatás erejéig nézünk farkasszemet a hatvanas-hetvenes évek közkedvelt fa burkolóanyagával. 

Vécéülőke-fedők

Biztos emlékeztek a szőrmés-bolyhos fedőkre, amivel sokszor nemcsak a vécé tetejét, hanem magát az ülőkét is befedték. Még nálunk is népszerű volt ez a kilencvenes években, és milyen kényelmesen lehetett trónolni rajtuk! Szerencsére azóta kimentek a divatból, így talán az aranyér kialakulásának visszaszorításában is segíthet a hiányuk.

Forrás: Pinterest.com

Függőleges ablakredőny

Ez inkább általában az irodák közkedvelt darabja volt, amivel jókat lehetett játszani, ki mennyire akarta besötétíteni a helyiséget. Azért ma már nem újítanánk be egy ilyet.

Virágos falikárpit

A lambéria nagy konkurenciája. Ha volt neked, vagy láttál ilyet, egy szót sem kell róla mondani. Valószínűleg egy életre bevésődött a retináidba a látványa.

Szivacsos festés

A falon, a konyhapulton, mindehol ott volt a nyoma. Sokszor az emberek önszántukból ragadtak szivacsot, és estek neki a falaknak, hogy ezzel a technikával kidekorálják. Szerencsére ez már csak a múlt.

Forrás: Pinterest.com

Szőnyeg a fürdőszobában

Ezzel vitatkoznék. Szerintem igenis tud nagyon jól kinézni a fürdőszoba egy mutatós szőnyeggel, csak nyilván nem a nagymama legrégebbi, antik darabjával. Bár, ki tudja!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top