Otthon

3 jel, hogy több tárolóhelyre van szükség a fürdőszobádban

A fürdőszoba kulcsfontosságú szerepet játszik a reggeli készülődésben, ezért kell elegendő hely a nyugalomhoz.

Reggel elkészülni önmagában nagy kihívást jelent. A hatékonyság alapvető fontosságú, kulcstényezője a kényelem és a rend. Ehhez pedig elegendő helyre van szükség. Ha összevissza van minden bedobálva a fiókokba, és a zsúfoltság összenyom, ilyen környezetben ritkán érzi magát az ember nyugodtnak és kipihentnek. Ezek azok a jelek, melyek azt mutatják, több helyre van szükséged a fürdőszobában.

A polcok túlcsordulnak a különböző dolgoktól

Vagy a polcok számát növeld, vagy a rajtuk sorakozó cuccokét csökkentsd. Biztos, hogy mindegyik kencére és samponra szükséged van? Mi a helyzet a régi sminktermékekkel, mindenképpen meg kell tartani az összeset? Használod még azt az ősidőkben vett púdert vagy alapozót? Érdemes egy kicsit szétnézni a dolgaid között, mielőtt rohannál a barkácsboltba új szekrényt venni.

Forrás: Tumblr.com

Már be sem lehet zárni rendesen a szekrényeket

Kikandikál a törülköző, vagy nem fér be rendesen a hajszárító, mert a hajvasaló kinyomja. De akkor hogyan tedd be még az epilátort és a gyantát is? Nézd át, hogy nem elég-e esetleg kettővel kevesebb törölköző, amúgy is érdemes a nagyon régi, elvékonyodott darabokat kidobni. Vagy: az összes gyantapatront meg kell tartani? Azt is, amelyikben már csak egy nagyon kicsit van? Gyantázd le gyorsan vele a bajszod, és mehet a kukába!

Már a kád széle is tele van mindennel 

Egyrészt beesik mindegy egyes fürdésnél valamelyik a kádba, másrészt takarításkor mindet le kell szedni, majd visszatenni egyesével. Az egész akkora nyűg, hogy inkább nem is takarítod ki a kádat. Vegyél öntapadós fémkosarat, melyet a falra ragaszthatsz, és tárold bennük a dolgokat. Vagy fogadd meg, hogy most egy ideig nem veszel semmi újat, legalábbis addig biztosan nem, amíg legalább három dolog el nem fogy a fürdőszobai termékek közül. 

Home Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top