nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Ezekre figyelj a fürdőszobai tükör kiválasztásakor

Ezekre figyelj a fürdőszobai tükör kiválasztásakor

Az esztétikum mellett nagyon fontos a praktikum is egy tükör kiválasztásakor.
NLCafé
f Ajánlom

A tükör kiválasztása legalább olyan fontos, mint a világítás, főleg a fürdőszobában. Nyilván itt tollászkodunk a legtöbbet, varázsolunk felvállalható arcot magunknak, ezért nagyon nem mindegy, milyen tükör előtt tesszük ezt. Az alábbi szempontokra érdemes odafigyelned a kiválasztásnál.

Praktikum és/vagy esztétikum

Mi a prioritás? Szép legyen vagy praktikus? Nyilván mindkettő, ha választhatunk. Nyilván nem mindegy, hogy néz ki a fürdőszobánk, mert azt szeretnénk, ha valamennyire illene a környezethez az odakerülő tükör is. Kicsi a fürdőszobád? Akkor minél nagyobb és szélesebb legyen a tükröd, hogy optikailag megnövelje és világosabbá is tegye a teret. Ebben a helyzetben mindenképpen világos keretű tükröt ajánlunk, hogy ne nyomja még inkább össze a helyiséget a sötét szín. 

Ha a lakásod és a fürdőszobád modern, és csak a tükör nem lenne az, nem biztos, hogy a legjobb választás. Ha eleve van pár antik bútorod, amik közül egy régebbi tükör sem lóg ki stílusában, akkor viszont remek választás lehet. 

A forma követi a funkciót

Ha pontosan tudod már jó előre, hogyan fog kinézni a fürdőszobád, érdemes a tükröt is előre úgy vágatni. Így egyszerre fog praktikus szempontból is illeni a térbe, de az esztétikai szempontokat is te választod ki.

Home Beautiful

Megosztás Facebookon