Otthon

Valószínűleg ez a férfi a világ legrémesebb albérlője

12 éven keresztül nem látta a tulajdonos, mit művel lakásával a bérlője.

Ha már béreltél lakást vagy tőled vették ki, tudod, egyik helyzetben lenni sem mindig könnyű. Nyilván az a jobb helyzet, ha te adod ki a lakásod, de előfordul, hogy kellemetlenségek érnek. Ez történt Graham Hollanddal is, aki 12 éven keresztül nem lépte át saját lakása ajtaját, mert bízott albérlőjében, amíg az időben fizette a bérleti díjat. Na, ezt nem kellett volna. Albérlője, Michael Grant senkit nem engedett be a lakásba, utólag már értjük, miért nem.

Forrás: Metro

A férfi azonban nemrég kiköltözött, és Holland természetesen fel akarta mérni, milyen állapotvan van a lakása. Arra a látványra, ami fogadta, egyáltalán nem volt felkészülve. Otthonában szanaszét hevertek mindenhol az üres műanyagpalackok, sörösdobozok és szemeteszsákok. Mintha a világ legnagyobb házibuliját csapták volna itt, de nem egy estén, hanem egy évtizeden át. Holland és felesége négy napot töltöttek a takarítással, de valószínűleg többször is átgondolják, kinek adják bérbe a lakást a jövőben.

Forrás: Metro

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top