Otthon

7 dolog, amit minden rendszerető otthonában megtalálsz

Úszik a lakás minden pontja? Tanulj a mesterektől!

Azt gondolom, hogy a rendszeretésre születni kell. Vagy kínkeserves módokon rászoktatni magunkat, de az sosem lesz olyan könnyed és természetes, mint annak, akinek a lényében van ez. Én is ezerszer megfogadom egy-egy nagyobb takarítás után, hogy viszonylag ebben a tisztaságban és rendben tartom innentől kezdve a lakást, de mindig az a vége, hogy csalódom, és újrakezdődik az egész. Ha nem is a csodát, de elhoztunk néhány praktikus ötletet, amit azok alkalmaznak, akiknek a vérükben van a rendszerezés minden csínja-bínja. 

Kulcstartó tál vagy doboz

Ha kijelölsz egy helyet a lakás- és kocsikulcsnak, nem kell őrjöngve keresned a reggeli késésben.

Polcelválasztó

#aneditedspace #sweaterstacks #organizedcloset #shelfdividers

An Edited Space (@aneditedspace) által megosztott bejegyzés,

Ha ezt használod, több hely jut a ruháknak vagy bárminek, amit a polcon használsz, nem mellesleg minden rendezettebb és átláthatóbb is így.

Befőttesüvegek

Dreams do come true #rubensdream #justneedchocolatechips #glassjars #kitchenstorage

Jenny Appleman (@jenny12appleman) által megosztott bejegyzés,

Egyrészt minden könnyen átlátható így, másrészt biztos nem szóródnak ki a fűszerek így, mint a félig megbontott, befőttesgumival bezárt zacskókból.

Mágneses késtartó

LOVE ❤️ it babe! 🎁 Ty!! @kwandao777 🤗😘 #magneticknifestrip

♠ Pª†r¹shª ♣ (@3xs_a_warrior) által megosztott bejegyzés,

Egy pillanat alatt kiválaszthatod azt a kést, amelyikre épp szükséged van, ráadásul anélkül, hogy a fiókba benyúlva véletlenül megvágnál valamelyikkel az ujjad.

Dobozok

Ha valamit nincs szíved kidobni, de elrejtenéd a kíváncsi szemek elől, tedd dobozba. Arra ügyelj, hogy mindegyiket címkézd fel, és már eleve hasonló dolgokat pakolj bele mindegyikbe, hogy tudd, hol kell keresni egy adott dolgot.

Sminkecset tartó

Sokkal jobb akár egy pohárba beledobálni a különböző ecseteket, mint a fiókba, hogy aztán a sok piepere közt kutassál utánuk. Plusz ezerszer mutatósabbak így.

Vécépapírtartó

Tic Tac To-ilet Paper! Store your toilet paper in style with this tic tac toe grid! Perfect for your kid’s bathroom! Link in bio ☝️

Kelly (@havenwooddesignco) által megosztott bejegyzés,

Nincs annál rosszabb, mint amikor békésen trónolsz a retyón, már nyúlnál a vécépapírért… de az elfogyott. Tipikus, és mégsem tanulunk belőle soha. Akkor már inkább legyen egy külön erre a célra vásárolt vagy kialakított tárolóeszközünk.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top