Otthon

Így használd ki a teret, ha kis fürdőszobád van

Kicsi a fürdőszoba, de sok a cucc? Van megoldás!

Valószínűleg nem vagy egyedül azzal a problémával, hogy túl kicsi a fürdőszobád. Több hely kellene, de nem nő meg egy varázsütésre a helyiség, így más ötletek után kell nézni. Ne izgulj, összegyűjtöttünk párat!

Kád

Persze, nem jó dolog a túl kicsi kád, de ha nincs más választás, akkor nem lehet kikerülni. Ettől még lehet az ugyanolyan szuper, csak győződj meg róla, hogy elég mély legyen. 

Zuhanyzó

Ez eleve kisebb helyet foglal el, mint a kád, persze megértjük azt, aki nem akarja feladni a kádban fürdőzést. A zuhanyzót választóknak viszont az ajtó nyitásával-csukásával gyűlhet meg a bajuk, főleg, ha keskeny a fürdőszoba. Az ilyen esetekben a csúszó paneles ajtót vagy a zuhanyfüggönyt ajánljuk.

Forrás: Pinterest.com

Csempe

Sose érjen végig a csempe a kis helyiségekben, illetve az is fontos, hogy minél nagyobbat válassz belőle, ne kis mozaikosat. Ha mindenképp ragaszkodsz az apróbb csempéhez, inkább játssz azzal, hogy csak egy-két sorban dekorálsz velük. A csempe mellett ügyelj a fal színére is, sose válassz túl sötét árnyalatot, mert még inkább összenyomja a teret.

Falra szerelt bútorok

Optikailag növeli a teret, és a takarítás is sokkal könnyebb, sőt! Legrosszabb esetben befér alájuk pár dolog még.

Tükör

Akár többet is felszerelhetsz, mert optikailag növeli a teret. Ha egyet tennél fel, akkor nyugodtan válassz egy nagyobb vagy szélesebb darabot.

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top