Otthon

Így növeld a helyet a konyhaszekrényeidben!

Ne arról szóljon az egész új év, hogy nincs elég hely a konyhában.

Ha egész évben szorongtál a konyhában a rengeteg cucc között, ideje rendet tenni, és felszabadítani egy-két helyet, hogy idén már kényelmesen elférhess.

Polcokon belüli rendszerezők

Helyezz el a polcokon különböző rácsos tárolókat és rendszerezőket, amikbe könnyen beleteheted a serpenyőket vagy tányérokat. Ha nem is megduplázzák, de több helyet hagynak. Ugyanez a helyzet az iratrendező dobozokkal. Ezeket akár fektetve is ráteheted a polcokra vagy azok tetejére, és borokat vagy üvegeket tárolhatsz bennük.

Forrás: Pinterest

Edénytartók és dobozok

Szuper megoldás a helytakarékos rendszerezéshez, mert így nem folyik szét teljesen minden, hanem tudni fogod, minek hol a helye. 

Akasztók, kampók és feszítőrudak

Egy szekrényen belül vagy polcon is felszerelhetsz különböző akasztókat vagy rudakat, hogy rájuk lógathass könnyű konyhai eszközöket, vagy a rúdon elhelyezhess kis fűszertartókat, így nemcsak a polc felszínét, hanem a felette lévő helyet is maximálisan kihasználod.

Forrás: Pinterest

Használd ki a szekrények alját is!

Hogyan? Mágnessel! Egy odarögzített mágneses csíkra például felteheted a fűszertartókat a tetejüknél fogva. 

A szekrények oldaláról se feledkezz meg!

Oda pedig kampókat szerelhetsz, és a törlőkendőt vagy akármi mást felakaszthatsz. 

Az akasztókkal varázslatos módon tudsz helyet spórolni. Lehet akasztó az akasztós szekrény ajtaján belül, hogy oda tedd a sálakat, öveket, sőt akár lehet akasztókon tárolni a konyhában a nyeles lábosokat és serpenyőket, amivel egy nagy rakás helyet szabadítasz fel a szekrényben

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top