Otthon

Gyors vizsgálatot ígér a Tesco a hamis legó ügyében

A modern nyomkövető rendszernek köszönhetően hamar kiderül majd, ki cserélte ki a legósdobozok tartalmát néhány újságpapírra és hamis építőkockákra – ígéri a Tesco, amely vizsgálatot indított az ügyben.

Karácsonykor posztolt a Facebookra egy felháborodott apuka, akinek fia a távirányítós legó dobozában nem az eredeti játékot, hanem hamisított kínai építőkockákat és néhány budapesti újságot talált.

Az apa a Tescóban vásárolta meg az ajándékot, így háborgó posztját is a kereskedelmi láncnak címezte. Rajta kívül többen jelezték, hogy csalás áldozatai lettek – írja a HVG.

A Tesco most közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. Azt írják, hogy haladéktalanul megkezdik az esetek kivizsgálását.

Korszerű nyomon követési rendszerünknek köszönhetően végig tudjuk követni a termék útját, így bízunk benne, hogy mihamarabb megnyugtató válasszal tudunk szolgálni az érintett vásárlóknak. Arra kérjük vásárlóinkat, akik hasonlót tapasztaltak, hogy a vásárlást igazoló blokkal együtt vigyék vissza áruházainkba a kifogásolt terméket, s a Tesco visszafizeti a termék teljes vételárát, illetve kárpótolja a vásárlókat

– olvasható a közleményükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top