Otthon

100 elképesztő karácsonyfát állítottak ebben a 270 négyzetméteres házban

Nevezhetjük nyugodt szívvel megszállottnak Jen Perkinst, aki 270 négyzetméteres házában konkrétan 100 karácsonyfát állított, természetesen mindegyiket máshogy feldíszítve.

Jen Perkins nem épp a minimalista dekor híve, ha megnézed a karácsonyfákat, még a szemed is belekáprázik, annyi szín és stílus keveredik itt egy térben. Egyedül a mellékhelyiségek és a hálószobák menekültek meg a karácsonyfáktól, mert még Perkins is érezte, hogy néha kell a szemének egy kis pihenés a csillogástól.

Erre a hihetetlen mennyiségű karácsonyfára egész évben készült, mindegyik fára külön megtervezte a díszítést, és apránként szerezte be a hozzávaló díszeket. Minden szobának és a benne álló műfenyőknek külön témát talált ki, annyi apró részlettel, hogy első ránézésre be sem fogad ennyi információt az agyunk.

Perkins már gyerekkorában is odavolt a karácsonyért, megszállottságát valószínűleg az anyukájától örökölte, aki a 70-es években, Perkins gyerekkorában sötét pink karácsonyfát állított, rajta narancssárga díszekkel azért, hogy a fa stílusa menjen a szőnyeghez. Így aztán Jen már pici gyerekként megtanulta, hogy nem kell a hagyományos zöld-piros színvilághoz ragaszkodni karácsonykor, és hogy a díszítésnek csak a fantáziája szabhat határt. Az az egy biztos, hogy ennél a száz karácsonyfánál alaposan meglódult a kreativitása.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top