Otthon

Ezek lesznek 2018 lakásdekorációs trendjei

Nyakunkon az év vége, mit lehet tenni, muszáj lesz átrendezni a lakást, mert új trendek jönnek a lakberendezésben. Persze dehogy, senki se kezdjen el igazából rendezkedni csak azért, mert azt mondják, jövőre más szín lesz a trendi.

Maximum irányvonalnak jók ezek a otthondekorációs trendek, így legalább tudjuk majd, hogy a boltokban a türkiz helyett átveszi az uralmat a rubintvörös és a bársony. Ha minden évben lecserélnénk az aktuális divatnak megfelelően az otthonunk berendezését, akkor másra sem keresnénk a pénzt, mint a lakásra. Úgyhogy a következő új trendeket úgy kell kezelni, hogy egy-egy kiegészítőben, függönyben, takaróban, párnában visszaköszönhetnek, de eszed ágába se jusson csak ezért nekiállni egy nagy átrendezésnek az otthonodban.

Az információk Maureen Bakertől származnak, aki a Mancini Duffy belsőépítészeti cégnek dolgozik.

1. Rubintvörös

„Ez a szín már feltűnt 2017-ben is, várható, hogy 2018-ban teljesen betör a lakásdekorációk piacára.”

2. Bársony

Baker szerint ez a multidimenzionális anyag – jelentsen ez bármit – főleg a kárpitokban jelenik majd meg. Tessék, ami egykor már elavultnak számított, most újra betör bohém stílusként a piacra.

3. Tökéletlenség

„A japán wabi sabi irányzat a tökéletlenséget ünnepli, 2018-ban futótűzként terjed majd el.”

4. Réz és rózsaarany

Megérkezett a réz- és rózsaarany kiegészítők korszaka, amit örömmel üdvözlünk, mert mindkét színt imádjuk már régóta. Csak jelzésértékűen elég használni, visszaköszönhet egy lámpában, éjjeliszekrényben, egyéb apróságokban.

5. Fekete és fehér

Baker szerint a kontrasztos elemekkel érdemes lesz játszani jövőre, főleg, ha sok színt használunk a lakásban. A fekete-fehér tárgyak, kiegészítők, képek nagyot tudnak dobni az otthon hangulatán.

6. 70-es évek

Nincs új a nap alatt, visszatérnek a 70-es évek a dekorációban. Túrhatjuk fel anyáink régi dobozait, hátha találunk pár menő vázát.

7. Természetes anyagok

A friss és természetes anyagok tökéletesen illenek bármilyen stílusú lakásba. Egyre népszerűbbek a kagylóhéjszínek és a lávaköves minták.

8. Hagyományos virágminták egy kis csavarral

Visszatérnek a hagyományos virágminták, egy kis nosztalgikus hangulatot csempészve az otthonunkba. Azzal a különbséggel, hogy sokkal vibrálóbb, élénkebb színekben találkozhatunk velük, mint régen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top