nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Így tisztítsd ki természetes szerekkel az égett sütőt

Így tisztítsd ki természetes szerekkel az égett sütőt

Természetes megoldással a zsíros sütő ellen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mi már karácsony előtt ajánljuk a nagytakarítást, de ha úgy döntesz, hogy bizonyos dogokat elég az ünnepek után kitakarítani, adunk egy tippet. Valószínűleg használni fogod a sütőt is a karácsonyi menü elkészítéséhez, ami rendesen igénybe fogja venni. A kemény, mérgező szerek helyett természetes megoldást mutatunk, amivel ugyanolyan hatékonyan gyönyörű tisztára kisúrolhatod a sütődet.

Hozzávalók

0,6 dl folyékony szappan
90 gram szódabikarbóna
0,6 dl hidrogán-peroxid
1 darab citrom héja
1 ek. ecet
súrolókefe
papírtörlő

Forrás: Tumblr.com

Keverd össze az összes hozzávalót, amíg vastag ragasztóra nem emlékeztet. Vegyél ki minden rácsot és tepsit a sütőből, és vidd fel mindenhova a masszát, beleértve a sütő ajtaját is. Csukd be az ajtót, és hagyd legaláb négy órán át hatni a szert. 

Ha letelt az idő, nyisd ki a sütőt, és nedves súrolószivaccal távolítsd el a tisztítószert. Használj hozzá egy tál szappanos meleg vizet, és sűrűn öblítsd ki benne a szivacsot. Végül töröld át száraz papírtörlővel a sütőt. Ragyogó tiszta lett minden, és nem is volt nagy munka, ugye?

Popsugar

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon